День відкритих дверей в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження!

28 листопада 2015 року

28 листопада 2015 р. гостинно приймав своїх майбутніх студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. На "День відкритих дверей" завітало близько 70 осіб – учні шкіл Голосіївського і Дарницького районів м. Києва, Київської області, студенти коледжів і технікумів.


Майбутні студенти зустрілись з адміністрацією, завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками інституту. Отримали детальну інформацію про умови вступу, навчання, професійні перспективи та інші аспекти студентського життя в університеті.

Захопливою і сповненою позитивних вражень була екскурсія по кафедрах та лабораторіях ННІ ЕАЕ, яку провели завідувачі кафедр. Зокрема, професор Лисенко В.П. ознайомив гостей із сучасними робототехнічними та автоматизованими системами. Професор Гребченко М.В. акцентував увагу майбутніх студентів на сучасних приладах та апаратах, що використовуються у системах електропостачання. Професор Чміль А.І. продемонстрував новітні розробки з використання електротехнологій в аграрному виробництві. З новими технологіями тепло- та водозабезпечення ознайомив присутніх професор Горобець В.Г. Професор Жильцов А.В. презентував новітні електричні машини та апарати їх керування.


Гості інституту були щиро захоплені побаченим і виявили щире бажання приєднатись до гостинної студентської сім'ї Національного університету біоресурсів і природокористування України!


Твій вибір – Твоя дорога, НУБіП України – Твоя перемога!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook