Знай сьогодні, щоб жити завтра!

28 листопада 2015 року

     Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІД в Ірпінському економічному коледжі 25 листопада відбулася загальноколеджанська інформаційно-освітня виховна година «Це стосується кожного».

     Ведуча заходу – керівник благодійної організації «За право на життя» Ірина Сазонова – нагадала студентам у своєму зверненні, що ВІЛ/СНІД залишається однією з основних проблем глобальної системи охорони здоров’я в сучасному суспільстві. Провела бліц-опитування студентів, інтерактивну гру, метою яких було виявити рівень обізнаності їх з питань ВІЛ/СНІДу, систематизувати знання з приводу шляхів передачі ВІЛ, навчити толерантному ставленню до ВІЛ-інфікованих. Головна ж мета заходу – донести до молоді інформацію про небезпеку ВІЛ/СНІДу.

    

     Учасниками заходу стали вихованці табору «Лісова застава» Вишгородського району, що на Київщині, із числа дітей-переселенців, чиї батьки знаходяться в зоні АТО. Вони продемонстрували студентам і педагогам інтерактивну рольову гру «Судове засідання», що була спрямована на формування толерантності до хворих на ВІЛ-інфекцію.

     На завершення заходу студентам роздали брошури з інформацією про захворювання та художні книги сучасних авторів.

Валентина Вдович,
заступник директора коледжу

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook