Із школярами 10-11 класів проведено профорієнтаційну роботу

20 листопада 2015, 22:23
Згідно розпорядження декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Долі Миколи Миколайовича запрацював центр профорієнтаційної роботи.
«Диплом факультету захисту рослин,біотехнологій та екології — успішний старт твоєї кар'єри» - саме про цю золоту істину, координатор центру доц. Соломенко Людмила Іванівна та заступник декана факультету Ретьман Михайло Сергійович  розповіли 19 листопада на зустрічі із школярами 10-11 класів ЗОШ Бородянського району Київської області. Для якісної подальшої співпраці були укладені договори про співробітництво з районним управлінням освіти та директорами шкіл і ліцеїв району.
Школярі почули про престижність факультету та спеціальності, за якими здійснюється навчання, про можливість навчатися в англомовних групах, проходження практик на провідних підприємствах України, що дасть можливість у майбутньому перспективного працевлаштування. Володіння спеціальними знаннями іноземною мовою, відіграє важливу роль для роботодавців, які тісно співпрацюють із закордонними партнерами і ведуть пошук компетентних та комунікабельних працівників.
Потенційні абітурієнти дізнались також про міжнародні програми, що діють в НУБіП України, а саме: TEMPUS, QANTUS, ENAGRA, програмах НАТО та інших. Можливість практичного навчання за кордоном та отримання студентами нашого університету подвійних дипломів європейського зразка.
Окремо зупинились на різнобарвності студентського життя на факультеті. Факультет надає широкі можливості для розвитку та самореалізації кожної особистості. Студентам створено умови для самостійного вдосконалення знань у вільний від навчання час, розвитку їх захоплень, усі бажаючі можуть зайнятися громадською діяльністю, спробувати себе у студентському самоврядуванні, різноманітних гуртках, секціях, клубах та центрах за інтересами.
Лейтмотивом зустрічі стало: «Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології — чекає Вас, зробіть вибір на користь відмінної карיєри і успіху  в Україні та на світовій арені»
З 150 учнів шкіл Бородянщини виявили бажання взяти участь в анкетуванні 50 осіб. Результати анкетування показали, що навчатись за спеціальністю «Захист і карантин  рослин» виявило бажання 16% , «Біотехнологія та біоінженерії» - 34% та «Екологія»- 18%. Не визначилось на які з трьох спеціальностях бажають навчатись  - 32%.
Крім цього, з відділом районної освіти Бородянського району та директорами шкіл було досягнуто домовленості про проведення 28 листопада 2015 року на базі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології круглого столу методичного об’єднання вчителів-природничників району в рамках проведення відкритих дверей в НУБіП України. 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook