Порядок на святкуванні Міжнародного дня студента забезпечувала «Університетська варта»

17 листопада 2015 року

     17 листопада в Національному комплексі «Експоцентр України» студентство НУБіП святкувало Міжнародний день студента – декілька годин тривав концерт і різноманітні конкурси. Але головними на цьому святі за лаштунками були далеко не зірки сцени, а студенти університету, які слідкували за порядком – члени спеціалізованого загону Голосіївського районного в м. Києві формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Університетська варта».

    

     На цьому святкуванні добровольцями охороняли порядок студенти НУБіП: керівник штабу загону «Університетська варта» Павло Марчук зібрав групу з двадцяти чоловік, які впорались зі своїм завданнями на відмінно.

    

      Хлопці слідкувати за порядком в приміщенні і на території (для чого здійснювали обходи), для безпеки створили пропускну систему, а також перевіряли наявність у присутніх алкоголю. Приємно, що студенти проявили себе з гарного боку, і жодного порушника порядку не виявили.
     Учасники ж «Університетської варти» залишилися задоволені своєю роботою, та висловили готовність і надалі займатися охороною правопорядку.

Ірина Билоус
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook