Вітаємо з Днем працівника сільського господарства!

13 листопада 2015 року

 Шановні співробітники факультету, студенти, фахівці аграрної галузі!

Щиро вітаю Вас з професійним  святом - Днем працівника сільського господарства України! Всіх тих, хто від зорі до зорі, без вихідних днів і відпусток працює на землі, вирощує хліб і овочі, поставляє на наші столи молоко, м'ясо та інші продукти харчування. Це свято працівників полів і ферм, керівників і фахівців сільгосппідприємств, вчених-аграріїв, харчової та переробної індустрії агропромислового комплексу. В сучасних умовах агропромисловий комплекс - це найважливіша складова частина економіки нашої країни, де виробляється життєво-важлива для суспільства продукція, і зосереджений величезний економічний потенціал. Інноваційний розвиток агропромислового комплексу, його наукоємність і технологічність, а так само екологічна безпека у вирішальній мірі визначає рівень продовольчої незалежності держави та соціально-економічне благополуччя в суспільстві.
Сьогодні, незважаючи на всі складнощі, вітчизняна вузівська наука бере активну участь у розвитку та підготовці високваліфікованих кадрів в сільське господарство. Так для вирішення нагальних проблем вченими факультету розробляються та реалізуються високоефективні програми «Голосіївська ініціатива 2020» у тому числі і ініціативи на державному рівні. Подальша підтримка агропромислового виробництва є найважливішим завданням співробітників факультету. Це є основою для формування нового навчально-наукового-виробничого етапу розвитку агропромислового комплексу. Адже стабілізація і збільшення виробництва основних видів продовольства на основі впровадження у виробництво нових конкурентоспроможних знань і ресурсозберігаючих технологій, розширення асортименту продукції, що випускається, та науково-обґрунтована підтримка даної галузі - запорука успішного розвитку сільського господарства України.
Дякую співробітникам і ветеранам факультету за самовіддану працю, терпіння і витримку, оптимізм, хліборобську мудрість і майстерність!
 
Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя та успіхів у роботі на благо рідного Університету та України!!!

Декан факультету М.М. Доля
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook