СПІВПРАЦЯ З ІНСТИТУТОМ ПРОДОВОЛЬЧИХ РЕСУРСІВ НААН УКРАЇНИ

10 листопада 2015 року
вул. Марини Раскової, 4А, Київ

В рамках співпраці НУБіП України з Інститутом продовольства НААН України науковці та  аспіранти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  4-5 листопада 2015 р. прийняли участь у   ІІІ МІЖНАРОДНІЙ  НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ».

 

Робота конференції проводилась по секціям:
 
Секція 1 «Інноваційні біотехнології та обладнання в харчовій промисловості»
·         Сучасний вектор біотехнологічного підходу у розвитку технологій харчових   продуктів і кормів;
·         Тенденції розвитку технологій продуктів дитячого та геродієтичного призначення;
·         Сучасне обладнання харчової промисловості;
·         Новітні підходи до визначення якості харчових продуктів та технологічного контролю на підприємствах;
·         Екологізація підприємств харчової промисловості.

 

Секція 2 «Економіка та управління підприємствами і галузями агропродовольчого комплексу»
·        Ринок продовольчих ресурсів: виклики та перспективи;
·        Науково-інноваційне забезпечення та потреби продовольчого ринку;
·        Сучасні тренди розвитку ринку продовольства в умовах глобальних викликів;
·        Домінанти розвитку та регулювання ринку продовольства;
·        Продовольчий ринок України в системі європейської інтеграції
  
З побажанням плідної праці, процвітання Інституту, успіхів в науковій та інноваційній діяльності декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України професор Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна вручила директору, доктору економічних наук, професору, член-кореспонденту НААН Сичевському Миколі Петровичу від всього колективу факультету коровай в вигляді великого серця , як знак шани, поваги і співробітництва.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook