СПІВПРАЦЯ З ІНСТИТУТОМ ПРОДОВОЛЬЧИХ РЕСУРСІВ НААН УКРАЇНИ
СПІВПРАЦЯ З ІНСТИТУТОМ ПРОДОВОЛЬЧИХ РЕСУРСІВ НААН УКРАЇНИ

10 листопада 2015 року
вул. Марини Раскової, 4А, Київ
В рамках співпраці НУБіП України з Інститутом продовольства НААН України науковці та аспіранти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК 4-5 листопада 2015 р. прийняли участь у ІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ».
Робота конференції проводилась по секціям:
Секція 1 «Інноваційні біотехнології та обладнання в харчовій промисловості»
· Сучасний вектор біотехнологічного підходу у розвитку технологій харчових продуктів і кормів;
· Тенденції розвитку технологій продуктів дитячого та геродієтичного призначення;
· Сучасне обладнання харчової промисловості;
· Новітні підходи до визначення якості харчових продуктів та технологічного контролю на підприємствах;
· Екологізація підприємств харчової промисловості.
Секція 2 «Економіка та управління підприємствами і галузями агропродовольчого комплексу»
· Ринок продовольчих ресурсів: виклики та перспективи;
· Науково-інноваційне забезпечення та потреби продовольчого ринку;
· Сучасні тренди розвитку ринку продовольства в умовах глобальних викликів;
· Домінанти розвитку та регулювання ринку продовольства;
· Продовольчий ринок України в системі європейської інтеграції

З побажанням плідної праці, процвітання Інституту, успіхів в науковій та інноваційній діяльності декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України професор Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна вручила директору, доктору економічних наук, професору, член-кореспонденту НААН Сичевському Миколі Петровичу від всього колективу факультету коровай в вигляді великого серця , як знак шани, поваги і співробітництва.