Участь НПП факультету харчових технологій у спеціалізованій вченій раді за спеціальністю 05.18.12

9 листопада 2015 року
м. Київ, вул. Володимирська, 68

5 листопада 2015 року науково-педагогічні працівники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК прийняли участь у роботі спеціалізованої вченої ради зі спеціальності 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, яка діє у Національному університеті харчових технологій.

Спеціалізована вчена рада розглядала захист дисертаційної роботи Люльки Олександра Миколайовича на тему «Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Знаний фахівець у галузі цукрової промисловості, професор, докт. техн. наук, член-кор. УААН Хомічак Любомир Михайлович, який є і членом спеціалізованої вченої ради і відомим провідним вченим у цукровій галузі України та поза її межами, Білорусі, Росії, Молдові висловив свої зауваження по роботі та побажання щодо розвитку цієї складної технології та розробки технологічного обладнання для покращення процесів та підвищення продуктивності праці в цілому.

Тако ж на захисті у якості опонента був присутній завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, докт. техн. наук Сухенко Владислав Юрійович, який попри зауваження до розділів дисертаційної роботи, висновків тощо, виклав свою думку, про технічну якість виконання роботи, практичне підґрунтя та те, що дисертаційна робота має наукове та практичне значення для цукрової промисловості України. Результати одержані при виконанні роботи знайшли впровадження на цукрових та машинобудівних заводах Украйни.

Участь у таких засідання науково-педагогічних працівників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК і їх запрошення щодо опанування робіт та наукового супроводження підвищує авторитет нашого факультету серед аграрних та харчових закладів освіти України та університету в цілому.

 

Декан факультету харчових технологій

та управління якістю продукції АПК,

докт. техн. наук Баль-Прилипко Л.В.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook