Участь молодих вчених в ІІІ міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування»

4 листопада 2015 року
НДІ економіки і менеджменту

 

 

       30 жовтня 2015 р. у рамках ІІІ міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування» відбулося секційне засідання «Розвиток економіки і менеджменту в умовах євроінтеграційних процесів». У його роботі прийняло участь 79 молодих вчених.

      Серед доповідачів слід відмітити Гриценко М.В., Гурінчук Д.В., Васюти Т.М., Завальнюк К.С., Лазаренка В.І., Ситник Д.В., Луцій К.М., Сарабай Н.С., Семененко Ю.С., Стажко О.А., Цимбалюк К.А., Щерба М.О.

    На засіданні були обговоренні проблеми галузі птахівництва, виробництва та переробки молочної продукції, морально-етичні аспекти використання різних видів реклами в повсякденному житті, перспективи організації та впровадження маркетингових досліджень на аграрних підприємствах та ін.

    У процесі дискусії були висловлені слушні пропозиції щодо перспектив розвитку економіки і менеджменту в Україні в умовах євроінтеграції.

    

 

 

         

 

 

Рада молодих вчених НДІ економіки і менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook