Вітаємо команду з шахів факультету землевпорядкування із сріблом!

2 листопада 2015 року

Триває Спартакіада "Здоров`я" серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України. Змагання з шахів завершилися 29 жовтня. 15 команд було поділено за жеребом на 2 групи. Змагання в групах проходили за коловою системою. Команда переможець групи грала з командою, яка зайняла друге місце в іншій групі. Змаганя розпочались 20 жовтня 2015 р. Місце змагань - навчальний корпус №5. Збір команд 16:00 годин. В день грається 2 тури. На тур відводиться 60 хвилин. Якщо партія за 60 хвилин не закінчилась судді встановлюють суперникам шаховий годинник, кожному супернику надається для догравання по 5 хвилин. Відповідно до жеребкування команди поділені на такі групи:
Група "А"
    Механіко-технологічний факультет
    ННІ лісового і  садово-паркового  господарства
    Агробіологічний факультет
    Факультет землевпорядкування
    Факультет тваринництва та водних біоресурсів
    Економічний факультет
    Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
    Факультет ветеринарної медицини
 Група "Б"
    ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
    Факультет інформаційних технологій
    Юридичний факультет
    Факультет конструювання та дизайну
    Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології
    Факультет аграрного  менеджменту
    Гуманітарно-педагогічний факультет
 

Фінальний тур і стикові ігри пройшли 29.10.23015 (четвер). Результати змагань пожна переглянути на сторінці Протоколи змагань.
Команда факультету землевпорядкування у складі Зафира Кукушева, зав. лабораторією кафедри землевпорядного проектування, В'ячеслава Богданця, доцента кафедри геодезії та картографії, Тараса Євсюкова, декана факультету землевпорядкування, доцента кафедри геодезії та картографії, Богдана Аврамчука, асистента кафедри геодезії та картографії, Ірини Купріянчик, доцента кафедри управління земельними ресурсами, та Ольги Тихенко, доцента кафедри земельного кадастру, посіла 2 місце у загальноуніверситетській першості.

Вітаємо команду факультету, яка у майже незмінному складі постійно займає призові місця у змаганнях із шахів, а з 2010 по 2013рр. команда ННІ земельних ресурсів та правознавства з шахів була чотири роки поспіль чемпіоном НУБіП.


Фото призерів Спартакіади "Здоров`я" серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2015-2016 навчального року з шахів: 1 місце - агробіологічний факультет, 2 місце - факультет землевпорядкування, 3 місце - ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, 4 місце - факультет контруювання і дизайну.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook