У Бережанському агротехнічному коледжі пройшло щорічне свято краси!

3 листопада 2015 року

     29 жовтня у Бережанському агротехнічному коледжі відбулось найулюбленіше і найочікуваніше студентське свято – «Міс та Містер БАТК-2015».

     Аби підготуватися до нього якнайкраще учасники збиралися ба багатогодинні репетиції: готували дефіле, танцювальні номери, підбирали вбрання. Організатори ж (якими були члени студентської ради коледжу), тим часом, обмірковували завдання для учасниць, запрошували гостей та перетворювали актову залу на подіум.

     

     

     От і конкурс, участь у якому взяли по троє дівчат і хлопців. І роботи для журі було достатньо: оцінювалося не лише дефіле, але й танцювальні номери, кумедні завдання, відповіді на неочікувані запитання, а також один із найцікавіших конкурсів – «Мій талант».

    В результаті перемогу та титули «Міс БАТК» і «Містер БАТК» здобули Софія Зайчук і Владислав Дацула. Першими «Віце-міс» і «Віце-містером» стали Христина Ройлян і Олександр Копча, а другими Тетяна Стрілка і Володимир Рега.

     Слово організаторам: «Свято «Міс та Містер коледж» завжди було найочікуванішою подією навчального року, тож організувати його – то велика відповідальність. Ми хотіли, щоб цей день запам’ятався учасницям на все життя і залишився у серці кожного глядача. Досі згадуємо веселу підготовку до конкурсу, сімейну атмосферу усього організаційного колективу і, хоча це було досить важко, із задоволенням пройшли б через це знову!».

Оксана Дадерко,
голова студентської ради

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook