Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли участь у практичному семінарі «Підготовка виробництва до сертифікації по системі НАССР та GlobalGAP»

2 листопада 2015 року

   28 жовтня магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, майбутні фахівці м’ясопереробної галузі, а також студенти спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» разом з доцентами кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Ю.В. Сливою, Н.Б Сілоновоїю та автором цих рядків побували на міжнародній виставці рентабельного високоефективного сільського господарства «ІнтерАГРО 2015».

     У рамках виставки пройшов і ряд ділових заходів, тематика яких формується у відповідності до актуальних проблем АПК з урахуванням останніх світових тенденцій розвитку галузі.

     

     Магістри та науковці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли участь у практичному семінарі «Підготовка виробництва до сертифікації по системі НАССР та GlobalGAP», де відбувалась цікава дискусія та обговорення законодавства у галузі сільського господарства та харчових продуктів. Магістри мали змогу ставити питання щодо розвитку каналів збуту сільськогосподарської продукції, досвіду сертифікації за системами НАССР та GlobalGAP об’єднань малих та середніх сільськогосподарських товаровиробників. А також отримали методичні вказівки з впровадження на малих і середній підприємствах принципів НАССР, та настанов з сертифікації відповідно до добровільного стандарту GlobalGAP, що стане допомогою при виконанні магістерських робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Владислав Сухенко,
завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook