Молоді вчені університету стали учасниками тренінгу Researcher Connect

2 листопада 2015 року

     У жовтні пройшов відбір учасників для участі у проекті Researcher Connect. Це – перший в Україні проект за підтримки Британської ради, який пропонує серію модулів, спрямованих на розвиток комунікативних навичок молодих вчених, необхідних для успішного міжнародного спілкування та співпраці. Він надає учасникам поглиблене розуміння та інструменти для ефективного спілкування, незалежно від ситуації чи контексту та допомагає розвивати критичне мислення, реакції та навички наукової критики. Серед багатьох бажаючих було відібрано лише 40 представників вищих навчальних закладів та науково-дослідних інститутів з усієї України.

     

     Від Національного університету біоресурсів і природокористування учасниками Researcher Connect, що проходив 22-24 жовтня, стали доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Марина Галат та старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Дмитро Кирилюк.

     Під час серії тренінгів, спікером яких був директор консультаційного агентства вищої освіти, провідний світовий тренер Едеір Річардс, учасники отримували інформацію щодо правильності написання тез для міжнародних публікацій та подачі заявок на отримання грантів в міжнародних організаціях, особливості міжнародної співпраці, а також встановили контакти з провідними науковцями науково-дослідних та громадських організацій України. Навчання і спілкування відбувалось виключно англійською мовою. За результатами Марина Галат і Дмитро Кирилюк отримали сертифікати про успішну участь та завершення першого циклу тренінгів.

     Участь у тренінгу молодих науковців НУБіП стала можливою завдяки підтримці Британської ради в Україні, міжнародного відділу університету, керівництва факультету ветеринарної медицини і аграрного менеджменту та НДІ здоров’я тварин.

Сподіваємося на подальшу співпрацю і розвиток міжнародного співробітництва!

Вадим Ткачук


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook