У загальній першості Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування всі призові місця в категорії природничих університетів зайняли команди НУБіП

2 листопада 2015 року

     17 та 24 жовтня проходив третій етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, яка проводиться у рамках всесвітньої першості ACM ICPC. У ньому взяли участь 100 команд.

     Згідно регламенту змагань, найкращі 50 команд другого етапу (у т. ч. 8 Київського регіону) отримали право змагатись у півфіналі світової першості. Команди з України зустрілися 17 жовтня у Вінниці. Ще 50 команд змагались у Всеукраїнському фіналі, який відбувся у Харкові 24 жовтня.

     Вперше до учасників півфіналу світової першості потрапила команда НУБіП України, яку склали четвертокурсники напряму підготовки «Комп’ютерні науки» Віктор Трохименко, Даниїл Мазуренко і Микола Яременко. Наші хлопці посіли 19-те місце у зальному заліку, а серед природничих університетів1-ше.

   

     Першими серед природничих університетів були ще дві наші команди, які змагалися у складі другої групи в Харкові. Це студенти магістратури Павло Котельницький, Микита Борисов, Олександр Шелест, Артем Матюшенко, Ярослав Попов та третьокурсниця Софія Царинник.


    Таким чином, у загальній першості Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування всі призові місця в категорії природничих університетів зайняли команди факультету інформаційних технологій НУБіП України.


Вітаємо з перемогою наших студентів та їх тренера - доцента кафедри комп'ютерних наук Беллу Голуб!

Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook