Лекційні аудиторії облаштовуються мультимедійним обладнанням

23 жовтня 2015 року

 Проведення лекційних занять на сучасному рівні з використанням новітніх технічних засобів інформатизації та комп’ютерної техніки – нагальна вимога дня. Такі технології дозволяють супроводжувати лекцію графічними матеріалами та відеороликами. 

 
Саме тому, на виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2020», яка передбачає значне покращення якості навчального процесу, в університеті значна увага приділяється облаштуванню навчальних аудиторій відеопроекторами та комп’ютерною технікою, а лекційних аудиторій з числом студентів понад 150 чоловік - ще й звукотехнічним обладнанням. 
 
Незважаючи на фінансову скруту в країні, ректорат віднайшов можливість придбати необхідне устаткування. Звукопідсилююча апаратура вже монтується в аудиторіях №232, 233, 307, 412 навчального корпусу №10 (закріплені за ННІ післядипломної освіти, факультетами економічним та аграрного менеджменту), №202 в навчальному корпусі №11 (механіко-технологічний факультет), №222 навчального корпусу №6 (факультети землевпорядкування та юридичний), №87 навчального корпусу №1 (факультет тваринництва та водних біоресурсів), №37 навчального корпусу №4 (агробіологічний факультет). На кафедрі військової підготовки облаштовується 8 аудиторій та стрілецький тир.
 
Все це обладнання придбане за рахунок коштів, зароблених структурними підрозділами університету. Найбільший внесок тут зробили ННІ післядипломної освіти та кафедра військової підготовки. 
 
Віктор Теплюк,
начальник інформаційно-обчислювального центру
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook