Відкрита лекція на тему: «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТОНКОГО ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА»

29 жовтня 2015 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 1, ауд. 1

ОГОЛОШЕННЯ

В четвер 29.10.2015 р. на третій парі (початок 11:40) в аудиторії № 1 (корпус №1) відбудеться відкрита лекція доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Сарани Віктора Володимировича зі студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК (4 курс). Тема лекції: «Обладнання для тонкого подрібнення м’яса.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook