Делегація НУБіП відбула на V Форум Європейської Асоціації університетів наук про життя (ICA) до Італії

21 жовтня 2015 року

 21 жовтня на базі Католицького університету Святого Серця в м.П’яченца (Італія) розпочинається вже п’ятий Форум Європейської Асоціації університетів наук про життя (ICA). Наш виш на ньому представлятиме делегація на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком та проректором з навчально-наукової роботи, міжнародних питань та розвитку університету Вадимом Ткачуком.

Цей щорічний форум покликаний надати можливість для керівництва європейських університетів-партнерів Асоціації обговорити поточні питання в біоекономіці та обмінятися поглядами з відповідними зацікавленими сторонами в промисловості, урядах та неурядових організаціях. Це проблеми зміни клімату, продовольчої та харчової безпеки, управління ґрунтовими та водними ресурсами, постачання біомаси для збутового ланцюжка нехарчових продуктів, ризиків ГМО, нанотехнології і т.п. та екологічної стійкості.

 
У рамках Форуму пройде Генеральна Асамблея Асоціації, учасники відвідають виставку EXPO 2015 та, власне, сконцентруються на пропозиціями щодо означених тематикою форуму питань.
 
Керівництво університету планує провести ряд перемовин з європейськими колегами щодо розширення міжнародних зв’язків, спільної участі в програмах академічної мобільності, провадження досліджень.
 
Денис Рудень
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook