Дегустаційний «БУМ» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

14 серпня 2025 року
                   

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК і надалі планує впроваджувати подібні навчальні модулі, спрямовані на практичне навчання, розвиток фахової компетентності та популяризацію культури споживання харчових продуктів. У подальшому планується розширити тематику сенсорного аналізу, залучити ще більше учасників і організувати серію відкритих заходів для студентів, викладачів та галузевих фахівців. 

 

 

Ярослав Кислиця,

асистент кафедри технології м’ясних,

рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook