НУБіП: траєкторія успіху Анастасії Вовк у готельно-ресторанній справі – від бакалавра до магістра

19 липня 2025 року
Університетська освіта – це значно більше, ніж просто отримання диплома. Це ключовий етап у становленні особистості та визначенні професійного шляху. Багато студентів, які свого часу обрали НУБіП України для здобуття ступеня бакалавра в цій галузі, тепер розглядають можливість продовжити навчання саме тут, на магістерських програмах.
Що ж стоїть за таким рішенням? Які можливості надав бакалаврат у сфері гостинності, і що очікують від магістерського рівня навчання? Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Ірина КУДІНОВА поспілкувалася з випускницею бакалаврської програми «Готельно-ресторанна справа» Анастасією ВОВК, яка поділилася власним досвідом навчання, розповідала про переваги здобуття освіти в НУБіП України та пояснила, чому вирішила повернутися до alma mater, щоб продовжити навчання за магістерською програмою, поглибити свої знання й удосконалити практичні навички в галузі готельно-ресторанної справи.
  • Анастасія, які знання та досвід Ви здобули під час навчання на бакалавраті в НУБіП України?

Навчання на бакалавраті в НУБіП України завдяки насиченим сучасним матеріалом дисциплін, доповнених практичними порадами висококваліфікованих викладачів, сформувало в моїй уяві професійний погляд на шлях самореалізації в сфері готельно-ресторанної справи. Участь у науково-практичних конференціях та студентських наукових гуртках сприяла розвитку навичок дослідницької роботи, а також розширила знання про актуальні тенденції в індустрії гостинності. Проходження виробничої практики допомогло навчитися приймати відповідальні рішення в реальних умовах.
  • Що мотивує Вас вступати до магістратури?

До вступу в магістратуру мотивує особисте прагнення стати висококваліфікованим спеціалістом у сфері готельно-ресторанної справи. Прагнення до безперервного розвитку є пріоритетом в моєму житті. Магістратура для мене є інвестицією в майбутнє і логічним продовженням розширення компетенцій. Очікую, що продовження навчання допоможе мені досягти вищого рівня професійної реалізації та відкриє нові перспективи для кар’єрного зростання.
  • Які переваги Ви бачите у продовженні здобуття освіти в магістратурі НУБіП України?

НУБіП України надає якісну освіту, підтримує ініціативність здобувачів вищої освіти і пропонує актуальні знання відповідно до вимог ринку. Для мене важливо продовжувати навчання в університеті, де я вже маю досвід і розуміння організації навчального процесу та маю довіру до викладачів. Важливою перевагою у продовженні здобуття освіти в магістратурі НУБіП України є можливість вибору і долучення до активної діяльності в сфері готельно-ресторанної справи, а також розширення професійних контактів завдяки розширеній співпраці університету з партнерами, що є для мене, як для фахівця, потенційними роботодавцями.
  • Анастасіє, щиро дякуємо Вам за теплі слова, щирість та натхнення! Бажаємо успіху на вступних випробуваннях, легкого адаптаційного періоду та нових звершень під час навчання в магістратурі. Нехай кожен крок у професійному зростанні буде впевненим і результативним!

 
Ірина КУДІНОВА,
доцентка кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook