БРЕЙН-РИНГ між першокурсниками факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

1 жовтня 2015 року

 

30 вересня  2015 р. відбулася інтелектуальна гра  «Брейн-ринг»,яку організував та провів  Клуб Знавців НУБіП України для першокурсників факультету ЗРБтаЕ.Особливі враження, шквал позитивних емоцій, безліч приємних знайомств залишила гра у якій брали участь 9 команд : «Сачки», «Крепси», «Смурфіки», «Отряд  Бобрят», «1+1», «Атлантида», «Еко-бандерівці», «Black Stars», «Форсаж».

 

Як відомо, брейн-ринг - це інтелектуальна гра, в якій учасники мають показати не лише глибокі знання, а й швидку реакцію та винахідливість. Ведучий ставив непрості питання, першокурсники проявляли дива винахідливості та кмітливості, відповідаючи на них.

 

  Запеклі перегони розгорнулись саме у фіналі в який ввійшли три команди з кожного напряму підготовки, а саме :«Форсаж», «Атлантида» та  «Сачки». Грали безкомпромісно. Емоції, які вирували під час змагань, неможливо передати словами. З невеликим відривом за кількістю отриманих балів перемогла команда «Форсаж» у складі: Поліщук Анни, Маруди Данила, Каклюгіна Максима, Нечипорук Євгенії та капітана команди Карини Туліветрової. Друге місце посіла команда «Сачки» та третє « Атлантида». За свої знання команди були нагородженні солодкими подарунками. 

Ми  бажаємо успіху команді «Форсаж» у фінальному поєдинку!

Аліна Притуляк,

студентка 2 курсу факультету

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook