Національно-патріотичне виховання – важлива частина життя студентства

29 вересня 2015 року

     Військово-патріотичне виховання покликане формувати у молоді готовність до захисту України. І цьому питанню на факультеті аграрного менеджменту приділяють велику увагу. Днями працівники деканату зустрілися із начальником кафедри військової підготовки полковником Анатолієм Єсауловим. В її результаті вирішено щотижня протягом першого семестру проводити зустрічі військовиків зі студентами задля популяризації навчання на кафедрі і забезпечення підготовки висококваліфікованих спеціалістів для ЗСУ.

     Першою з них стала зустріч полковника Валерія Присташа зі студентами факультету аграрного менеджменту. Мова йшла про незаконні збройні формування, а актуальність тематики для молоді засвідчила велика кількість слухачів – більше 90 осіб. Наш гість навів також і реальні приклади з власного життя та життя колег-військовослужбовців, які захищають нас сьогодні. А також показав відеоролики, відзняті студентами нашого університету в ході проведення АТО.

     Ще одним гостем факультету став наш колега – учасник АТО старший лейтенант Євген Канарський. Він розповідав студентам про будні бійців АТО і ситуацію на сході країни, спинився на важливості військово-патріотичного виховання молоді. Та запропонував провести ще одну таку зустріч за місяць – коли знову навідається до університету.

Анатолій Остапчук,
декан факультету аграрного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook