БЕЗКОРИСЛИВА ДОПОМОГА ЛЮДЯМ – ПОКЛИКАННЯ НЕ КОЖНОГО!

29 вересня 2015, 9:37

21 вересня 2 група 3 курсу біотехнологів зі своїм наставником, старшим викладачем кафедри екобіотехнології та біорізноманіттяТетяною Івановою, зустрілися з керівником міжнародного об’єднання SocialHarmony (Соціальна гармонія), викладачем кафедри глобальної економіки Дмитром Титаренко.

SocialHarmony– це відкрите співтовариство, яке об'єднує глобально і позитивно мислячих людей, натхнених ідеями сталого (збалансованого) розвитку суспільства та соціальної відповідальності. Це Міжнародна громадська організація, яка впевнено розвивається, пропагуючи своє бачення світу і прагнення до побудови стійкого громадянського суспільства. Місія SocialHarmonyполягає в об'єднанні та підтримці людей з активною позицією і позитивним ставленням до життя в їх прагненні побудувати такі відносини, які сприяють сталому розвитку суспільства. Місія втілюється в життя через поширення і реалізацію ідей "відповідального споживання", здорового способу життя, розвитку екологічної свідомості та подолання соціальних проблем, викликаних невіглаством, егоїзмом, браком знань та інформації.

На зустрічі обговорювалися теми важливості волонтерської участі у соціальних проектах, ролікожного з громадян у розбудові суспільства, необхідності об’єднання громадян задля реалізації певних корисних проектів. Дмитро Титаренко також розповів про наробки і практичні дії щодо молодіжних «розумних» таборів, програм психологічного розвантаження, творчих, спортивних та розважальних програм, які крок за кроком втілюють у життя учасники SocialHarmony.

«Ми завжди відкриті до співпраці з окремими студентами та студентськими об’єднаннями задля реалізації цікавих і суспільно корисних проектів. Комплексні дослідження екологічних, економічних і суспільно важливих питань завжди у пріоритеті організації», – підкреслив Дмитро Титаренко.

Третьокурсники-біотехнологиіз захопленням сприйняли розповідь про діяльність SocialHarmony. Молодь не лишилася байдужою та  позитивно відгукнулася на цей проект.Староста групи  Катя Просяник відмітила, що до цього часу група не брала участі у подібних проектах і що було б дуже добре активізуватися заради благородних справ. А НікітаКосолапповідомив, що вже є бажаючі стати членом фундації. Мабуть, це й очевидно, погодьтеся:проблеми здорового громадянського суспільства, соціальна корисність та  позитивне мислення будуть завжди актуальними.

Щира подяка Дмитру за зустріч! Безкорислива допомога людям – покликання не кожного!


 

 

 

Старший викладач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Тетяна Іванова
і  викладач кафедри глобальної економіки
 Дмитро Титаренко

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook