Попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології»

9 червня 2025 року

5 червня 2025 року на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів відбувся попередній захист дисертаційних досліджень аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології». Захід проходив у 12 корпусі, аудиторії 315 та зібрав науковців, викладачів, колег і молодих дослідників, зацікавлених у новітніх розробках у сфері харчової промисловості.

Під час засідання свої наукові напрацювання представили:

Кушнір Юрій Миколайович

Тема дисертації: «Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі»

Науковий керівник: д.т.н., проф. Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна

Актуальність дослідження пов’язана зі зростанням попиту на вегетаріанські продукти та альтернативи м’ясу.

 

Кулакова Людмила Володимирівна

Тема дисертації: «Удосконалення технології варених ковбас з використанням біологічно активних добавок на основі морських водоростей»

Науковий керівник: к.т.н., доц. Слива Юлія Володимирівна

Робота присвячена розробленню нових рецептур ковбасних виробів із підвищеною біологічною цінністю.

Каніщев Олександр Петрович

Тема дисертації: «Розроблення технології сиров’ялених м’ясних виробів подовженого терміну зберігання»

Науковий керівник: д.т.н., проф. Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна

 

Баль Іван Миколайович

Тема дисертації: «Удосконалення технології рибних паст із прісноводних риб з використанням біологічно активних добавок»

Науковий керівник: к.т.н., доц. Слободянюк Наталія Михайлівна

Дослідження спрямоване на підвищення харчової та функціональної цінності рибної продукції. 

Попередній розгляд дозволив учасникам отримати конструктивні зауваження, обговорити інноваційні аспекти своїх досліджень і зробити крок до завершального етапу підготовки до захисту дисертацій.

 

Дякуємо всім учасникам та науковим керівникам за активну участь і наукову підтримку!

 

Наталія Голембовська,
завідувачка кафедри

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook