Байрак Іван Романович відмітив 75-ти річний ювілей

24 вересня 2015 року
Кафедра історії і політології

 

24 вересня 2015 р. кандидат історичних наук, доцент кафедри історії і політології Байрак Іван Романович відмітив 75-ти річний ювілей.

Він розпочав педагогічну та наукову діяльність у 1970 р., вступивши до аспірантури Української сільськогосподарської академії. Після захисту кандидатської дисертації був направлений асистентом на кафедру наукового комунізму.

У 1989 р. Іван Романович виступив ініціатором створення кафедри політології і соціології, яку й очолив у подальшому. За час роботи на кафедрі він зробив значний вклад в загальний доробок її науково-педагогічних працівників у науковій, навчально-методичній та виховній роботі. Певний період очолював музей історії Національного аграрного університету.

Привітали ювіляра на кафедрі історії і політології перший проректор університету доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН, заслужений діяч науки і техніки України Ігор Ілліч Ібатуллін та декан гуманітарно-педагогічного факультету доктор філологічних наук, професор Василь Дмитрович Шинкарук.

Сергій Білан,
завідувач кафедри історії і політології
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook