День партизанської слави!!!

25 вересня 2015, 19:30
У День партизанської слави 22 вересня 2015 року в день 74-тої річниці від початку підпільно-партизанського руху в Україні з почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.
Вшанували світлу пам'ять про героїв-партизанів та підпільників учні середньої школи №110 ім. Казимира Гапоненка в Голосіївському районі м. Києва на чолі з її директором Дубовик Ларисою Ігорівною.
Під час урочистої події з теплими словами подяки героям-підпільникам виступили директор школи, голова Ради ветеранів ВВВ Голосіївського району, а учні читали зворушливі вірші після чого вшанували пам'ять хвилиною мовчання.
По закінченню урочистої церемонії до пам’ятника молодому герою-підпільнику К. Гапоненку були покладені квіти.
На цю знаменну подію були запрошені ветерани Великої Вітчизняної війни, а також воїни АТО, які представляли Спілку ветеранів Голосіївського району, що брали участь в антитерористичній операції на сході України. Серед таких героїв і є наш колега з НУБіП України доцент кафедри надійності техніки Герасимчук Юрій Анатолійович.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook