XVIII СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ВИСТАВКА «ФЕРМЕР УКРАЇНИ - 2015»

24 вересня 2015 року
На території Національного комплексу «Експоцентр України» (м. Київ, пр – т Ак. Глушкова, 1)

23 вересня 2015 року ми студенти 1-го курсу факультету ХТІ та УЯ АПК на чолі із кураторами ,  відвідали видатну подію для усіх агровиробників ХVІІІ Сільськогосподарську виставку «Фермер України – 2015» 

 

Своїм досвідом з нами поділилися Заступник міністра аграрної політики та продовольства України В.Лапа, народні депутати, лідери політичних партій та громадських організацій, фермери, власники ОСГ та науковці. Вони особисто побажали нам успіху у навчанні і подальшого процвітання університету.

Фермери – це працьовиті і чутливі люди, які своєю важкою працею забезпечують нашу продовольчу безпеку. Завдяки  їм наша держава може пишатися найбагатшим і найрозвинутішим агрохолдінгом поміж 28 європейських держав. А також саме від цієї важкої праці,  залежить 20%  бюджету України.

Виставка «Фермер України» відкрила для нас усе різноманіття агропродукції з усіх регіонів України. Ми мали змогу спостерігати за креативними експозиціями та національною продукцією наших ланів. Виставка проходить згідно усіх українських традицій: вишиванки, барвисті стрічки, та чарівні вінки зустрічали нас із самого порогу. А поряд з креативними експозиціями, можна було побачити величну та потужну сільгосптехніку, яка створювала особливий акцент, адже саме в ній можна було спостерігати стрімкий та невпинний прогрес українського села.

Тож, наша група на чолі зі старостою Кириленко Д.Ю дякує за надану  можливість бути присутніми на такій визначній події, як виставка «Фермер України». І хоче побажати агровиробникам процвітання та розвитку,  а нашому молодому поколінню набиратися досвіду і будувати високо розвинуту державу із світлим майбутнім.

Студентка 1 курсу

Факультету харчових

технологій та управління

якістю продукції АПК

Бенюк Анна

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook