Голландський день молока в Україні

23 вересня 2015, 0:01
ТОВ «Кишенці», с.Добра, Маньківського району Черкаської області

 Голландський день молока в Україні

Ефективний розвиток молочного скотарства неможливий без iнтенсифiкацiї, поглибленої спецiалiзацiї та широкого впровадження у виробництво науково-технiчного прогресу. Як показує практика, необхiдно максимально використовувати науковi досягнення, досвід передових країн світу, де розводять молочну худобу, механiзацiю та автоматизацiю виробничих процесів на фермі, знижуючи при цьому затрати працi на одиницю отриманої продукції.

Одним iз шляхів досягнення цієї мети є розробка, запозичення й удосконалення, та втілення у виробництво нових технологічних рішень та методiв селекцiї великої рогатої худоби.

З метою поширення досвіду ведення сучасного молочного скотарства та ознайомлення вітчизняних виробників з досягненнями голландських фермерів 17 вересня 2015 року в ТОВ «Кишенці», с.Добра, Маньківського району Черкаської області Асоціацією виробників молока (Україна) разом з партнерами із Нідерландів була проведена конференція, яку відвідали представники кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин. а саме в.о. завідувача кафедри А.А.Гетя та доцент кафедри В.М. Бочков. Цей захід у нашій країні проводиться вже третій рік поспіль.

З привітальним словом до учасників заходу звернулись радник з питань сільського господарства посольства Королівства Нідерландів Еверт Ян Краєнбрінк, заступник директора департаменту тваринництва Мінагрополітики України О.О.Альшанова та президент Асоціації виробників молока А.Є.Дикун.

Учасникам конференції була надана можливість також відвідати молочну ферму, на якій запровадженні новітні голландські технології.

В.о. завідувача кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин А. Гетя, дцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин В. Бочков


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook