НУБіП України – місце, де мрії стають реальністю! Профорієнтаційна робота викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на Вінниччині

9 травня 2025 року
Підходить до завершення навчальний рік у закладах загальної середньої освіти. Особливо відповідальним та важливим цей період є для випускників. Перед молоддю постає важливе питання правильного вибору, як майбутньої професії, так і закладу вищої освіти в якому її набувати. Допомогти випускникам зрозуміти свої інтереси та визначитися зі спеціальністю та університетом є метою профорієнтаційної роботи колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ірина Миколаївна БЕРНИК завітала до Бохоницького ліцею Агрономічної сільської ради Вінницької області.

Бохоницький ліцей — це заклад, де впроваджено ідея педагогіки партнерства, тісна співпраця вчителів, дітей та їх батьків. У ліцеї панують злагода, взаєморозуміння та взаємоповага, атмосфера спільної відповідальності за молоде покоління нашої держави.

Атмосфера зустрічі була наповнена взаєморозумінням та спільною відповідальністю, насичена інформаційною складовою, щодо особливостей здобуття освіти в закладах вищої освіти.

Ірина БЕРНИК ознайомила старшокласників з провідним закладом освіти, науки і культури в Україні — Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зазначила переваги навчання у закладі та ознайомила з освітніми програмами підготовки фахівців.

Під час зустрічі пані Ірина акцентувала увагу школярів на пріоритетних завданнях держави та суспільства, зокрема питаннях харчування та виробництва харчових продуктів, які є невід’ємною частиною життя та мають безпосередній вплив на стан здоров'я людей. Розвиток харчової промисловості і громадського харчування є одним з пріоритетних завдань економіки України, яке неможливе без висококваліфікованих кадрів.

Старшокласники мали можливість ознайомитися зі спеціальностями підготовки фахівців ОС «Бакалавр» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Під час зустрічі учні дізналися про активне життя студентів під час навчання, практичні навчання в сучасних лабораторіях, майстер-класи та різноманітні спортивні заходи.

По завершенню зустрічі старшокласників запросили відвідати День відкритих дверей НУБіП України, ознайомитися з сайтом університету та доєднатися до соціальних мереж.

Ірина БЕРНИК,
професор кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook