Заступник голови ради роботодавців факультету ХТ та УЯП АПК запросив відвідати підприємства ТОВ "НатурПродукт"

21 вересня 2015 року
м. Бровари

     У п’ятницю 18 вересня 2015 року делегація на чолі з деканом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК професором Баль-Прилипко Ларисою Вацлавівною та завідувачами кафедр процесів і обладнання переробки продукції АПК професором Сухенко Юрієм Григоровичем та завідувачем кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Сухенком Владиславом Юрійовичем відвідали підприємство по випуску натуральної м’ясної продукції ТОВ «Натур Продукт» співвласником якого є Клюк Олександр Дмитрович.

 

    Важливим є і те, що власники підприємства знаходяться у раді роботодавців нашого університету та безпосередньо факультету. Клюк Олександр Дмитрович провів екскурсію по новому та сучасному підприємству, а при обговорені проблем щодо навчання студентів, їх теоретичною і практичною підготовкою була досягнута домовленість про проходження практичного навчання магістрів спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Якість, стандартизація та сертифікація» та бакалаврів спеціальності «Харчова технологія та інженерія» на даному підприємстві.

 

   Важливим є те, що підприємство може бути взірцем виробничої практики та виготовлення харчової продукції. Сосиски, ковбаси, сардельки та копченості виготовляються тільки з туш вищої якості БЕЗ використання м'яса в брикетах або замороженого, а також БЕЗ використання консервантів, стабілізаторів, барвників, згущувачів, підсилювачів смаку, крохмалю, целюлози, ферментативних добавок і ароматизаторів копчення. Коптяться в коптильні.

 

   ТОВ "Натур Продукт" постачає свою продукцію в дрібні та великі торгівельні підприємства такі як «NOVUS» та «Велика кишеня» і через те що ковбасні вироби повністю натуральні і мають не великий термін придатності. Сосиски, сардельки - 48 годин, ковбаси варені 72 години, копчені максимум до 8 діб. Все це доставляється у торгівельну мережу найсвіжішим. Продукція підприємства є безпечною і якісною. Тому при проходженні практичного навчання студентів і підготовки магістерських робіт може бути взірцем підготовки технологічного процесу.

В.о. завідувача кафедри
стандартизації і сертифікації
сільськогосподарської продукції,
д.т.н., Сухенко В.Ю.

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook