Гостьова лекція на тему: "Різновиди класифікації сиру" від Оксани Чернової

30 квітня 2025 року

Ми раді запросити вас на відкриту онлайн-лекцію від Оксани Чернової — судді міжнародного конкурсу World Cheese Awards від України, засновниці і сирної експертки в ProCheese Academy, дослідниці сирної культури, що спробувала 500+ сирів.

  Коли: 30.04.2025 (середа)   Початок  10:10               Формат: онлайн

 Посилання на лекцію:  https://us05web.zoom.us/j/84792114693?pwd=A90zc0y1p2aygfcbrxYmNVIMNaR2nO.1

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook