Онлайн-лекція Бенуа Ван Дер Реста на тему «Від жорен до французького багета: історія створення хліба»

28 квітня 2025, 10:10

Запрошуємо всіх, хто цікавиться агрономією, історією сільського господарства та технологіями переробки продукції рослнництва відвідати англомовну онлайн-лекцію директора відділу міжнародних програм National School of Agronomy of Toulouse-ENSAT-INP проф. Бенуа Ван Дер Реста на тему «Від жорен до французького багета: історія створення хліба» («From millstone to French baguette, the history of bread formulation»).

Лекція присвячена агрономічному погляду на історію хліба — від вирощування перших злакових культур до сучасного виробництва високоякісного борошна для хлібобулочних виробів.

Ми розглянемо, як змінювались сорти пшениці, методи обробітку ґрунту, технології збирання та зберігання зерна.

Дата і час: 28 квітня (понеділок), 10:10:

 https://inp-toulouse-fr.zoom.us/j/8062229661?pwd=U3hvVmpoYzhsMVlNU1ZmWFlxK0s5QT09

Також додатково трансляцію лекції буде організовано в ауд. 66, корпус № 4.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook