28 квітня онлайн лекція Бенуа Ван Дер Реста на тему «Від жорен до французького багета: історія створення хліба» ("From millstone to French baguette, the history of bread formulation")
Запрошуємо всіх, хто цікавиться агрономією, історією сільського господарства та технологіями переробки продукції рослнництва відвідати англомовну онлайн лекцію директора відділу міжнародних програм National School of Agronomy of Toulouse-ENSAT-INP проф. Бенуа Ван Дер Реста на тему «Від жорен до французького багета: історія створення хліба» ("From millstone to French baguette, the history of bread formulation"). Лекція присвячена агрономічному погляду на історію хліба — від вирощування перших злакових культур до сучасного виробництва високоякісного борошна для хлібобулочних виробів. Ми розглянемо, як змінювались сорти пшениці, методи обробітку ґрунту, технології збирання та зберігання зерна.
Дата і час: 28 квітня (понеділок), 10:10:
https://inp-toulouse-fr.zoom.us/j/8062229661?pwd=U3hvVmpoYzhsMVlNU1ZmWFlxK0s5QT09
Також додатково трансляцію лекції буде організовано в ауд. 66 к.4