Тиждень Харчових технологій: день 3-ій

Продовжується Міжнародна співпраця факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК і компанії «Могунція-Україна » в Україні , яка є ексклюзивним представником швейцарської фірми МОГУНЦІЯ ІНТЕРНАЦІОНАЛЬ (м. Базель) і займається розробкою інноваційних технологій та впровадженням харчових добавок для м'ясопереробної промисловості.
«Могунція-Україна» (м. Базель)
10 вересня 2015року магістри , аспіранти факультету харчових технологій прийняли участь на семінарі « Інноваційні технології якісних та безпечних харчових продуктів. Плани та перспективи». Про перспективні інноваційні розробки кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України з харчовими добавками компанії «Могунція-Україна» доповіла професор Баль-Прилипко Л.В.
Завершився семінар дегустацією смачних варених, копчених, сирокопчених ковбасних виробів та делікатесної грипи м’ясних продуктів.
Декан факультету харчових
технологій та управління якістю
продукції АПК, д.т.н., професор
Лариса Баль-Прилипко