Викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК допомагають з вибором майбутньої професії

4 лютого 2025 року
с. Лазірки Полтавської обл.

Наразі перед випускниками шкіл України стоїть важливий вибір, який суттєво може вплинути на їхнє майбутнє – це вибір професії. Нещодавно, відповідно до профорієнтаційної роботи, доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Сарана Віктор Володимирович завітав до Лазірківської ЗОШ І-ІІІ ступеню імені В.О. Підпалого що на Полтавщині. Він провів інформаційну роботу серед учнів 11-го класу, розповівши про університет, факультети та спеціальності. 

Віктор Сарана наголосив про переваги навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України, зокрема на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Старшокласники мали можливість детально ознайомитись з матеріалами сайту факультету, дізнатися про: активне життя студентів під час навчання в університеті, цікаві експериментальні курси в сучасних лабораторіях, майстер-класи та різноманітні культурні заходи. Окрім цього, університет має неабияку прерогативу - зручне розміщення навчальних корпусів та гуртожитків у комфортній зеленій зоні міста Києва.
Викладач наголосив про розвинуту міжнародну діяльність ЗВО, що дає можливість студентам навчатися та проходити стажування за кордоном. До прикладу, сьогодні вони мають змогу проходити практику в Німеччині на підприємстві Аllfein Feinkost GmbH & Co. KG.

З одинадцятикласниками обговорили важливі для них теми: умови проживання в гуртожитку та студентське дозвілля. Учнів було проінформовано про підготовчі курси, які допоможуть у складанні НМТ, та при подальшому навчанні в НУБіП України.

На завершення спілкування випускники висловили подяку про важливість даних заходів, які дають змогу аналізувати різноманітні професії та будувати їхнє щасливе майбутнє в мирній країні.

Віктор САРАНА
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook