Засідання наукової ради НДІ економіки і менеджменту

8 липня 2015 року
НДІ економіки і менеджменту

 

Порядок денний : 

1. Про затвердження переліку проектів науково-дослідних робіт, які будуть виконуватись за рахунок коштів Державного бюджету України у 2016 р.

2. Про призначення рецензентів по дисертації Вечері Світлани Володимирівни на тему «Мотиваційний механізм в системі управління розвитком сільськогосподарських підприємств» подану на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).

Науковий керівник - проф. Гудзинський О.Д.

3. Розгляд дисертаційної роботи Кушніренка Олександра Анатолійовича на тему «Обліково-контрольне забезпечення управління оподаткуванням сільськогосподарських підприємств» поданої на здобуття наукового ступеня кандидата  економічних наук за спеціальністю 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності).

Науковий керівник – д.е.н., проф. Савчук В.К.

Рецензенти:д.е.н. Сука П.Л., д.е.н. Камінська Т.Г.

4. Розгляд дисертаційної роботи Муравського Олексія Андрійовича на тему «Формування і використання оборотних коштів сільськогосподарських підприємств» поданої на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Науковий керівник - проф. Зеліско І.М.

Рецензенти:д.е.н. Охріменко І.В., д.е.н. Худолій Л.М.

5. Різне.

 

    Засідання наукової ради відбудеться 9 липня 2015 р. о 10-00 в аудиторії 412, навчального корпусу 10

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook