Науково-аналітичний журнал «Моніторинг біржового ринку» запрошує до публікації наукових праць

7 липня 2015 року
НДІ економіки і менеджменту

 

    Науково-аналітичний журнал

«Моніторинг біржового ринку»

запрошує до публікації наукових праць

 

    Запрошуємо до публікації результатів досліджень науково-педагогічних працівників, аспірантів та молодих вчених у науково-аналітичному журналі «Моніторинг біржового ринку». Його засновано Аграрною біржею у 2009 році. А з 2013 — журнал видається спільно із нашим університетом. Цьому передувало підписання угоди про співпрацю з Аграрною біржею, оскільки НУБіП України є передовим вишем з підготовки кадрів для аграрного сектору. Зокрема, в університеті готують фахівців для роботи на біржових ринках України та світу.   А ще в складі ННІ бізнесу успішно функціонує та розвивається кафедра біржової діяльності.

Журнал включено до переліку наукових фахових видань України з економічних наук (додаток №8 до наказу Міністерства освіти і науки України №793 від 04.07.2014 р.). Його мета — розміщення наукових робіт та популяризація наукової думки серед експертного середовища.

В публікаціях наводиться аналіз світових і вітчизняних динамічних процесів у торгівлі сільськогосподарською продукцією. Також розміщується інформація про рівні біржових цін. Окрім того, в журналі відображаються найактуальніші новини. Свої консультації надають експерти. Можна знайти й аналітичні огляди аграрного та біржового ринків.

 

Зв'язатися з редакцією можна за даним посиланням http://memjournal.agrex.gov.ua/kontakti/

 

Виходить журнал щомісяця.

Мовами видання є українська, російська та англійська.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook