Акцептовано наукометричною базою Scopus науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»

24 листопада 2024 року
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів» («Animal Science and Food Technology») після тривалої експертної оцінки 22 листопада 2024 року було акцептовано міжнародною наукометричною базою Scopus. Це важливе досягнення свідчить про високий рівень наукових публікацій та їхнього впливу на міжнародну наукову спільноту, а також відповідний рівень розвитку редакційної політики.
 
«Тваринництво та технології харчових продуктів» — це рецензований журнал із відкритим доступом, присвячений публікації новаторських ідей та інноваційних досліджень у взаємопов’язаних галузях науки про тваринництво і харчові технології. Сфера діяльності журналу охоплює широкий спектр тем, зокрема, розведення, росту та відтворення тварин до застосування наукових і технологічних досягнень у тваринництві для виробництва продуктів харчування тощо.
 
Метою журналу завжди було висвітлення результатів наукових досліджень, різних поглядів вчених на глобальні та актуальні проблеми, а також аналіз перспектив на майбутнє. Це дає змогу публікувати результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора та кандидата наук з різних спеціальностей, сприяти міждисциплінарним дослідженням і співпраці у світовому науковому просторі.
 
 
Включення в Scopus відкриває нові можливості для авторів, які цікавляться публікацією своїх досліджень, оскільки це забезпечить більшу видимість та доступ до глобальної аудиторії.
 
 
Редакційна команда журналу, яку очолює доцент Наталія Слободянюк, підтверджує своє зобов'язання до підтримки високих стандартів якості та інновацій у наукових дослідженнях. Підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля суспільного наукового прогресу, триває подальша робота щодо введення наступних університетських наукових журналів до міжнародних наукометричних баз.
 
Вітаємо з досягненням колектив відділу науково-технічної інформації науково-дослідної частини на чолі з Наталією Шевченко, вчених факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на чолі з професором Ларисою Баль-Прилипко, а також тваринництва та водних біоресурсів на чолі з Русланом Кононенком за досягнутий результат багаторічної роботи.
 
Це вже четвертий науковий журнал, засновником та видавцем якого є наш університет, що досяг такого рівня. Це ще один крок уперед на шляху інтеграції у світовий дослідницький простір, і ми чекаємо з нетерпінням нових статей та співпраці з науковцями з усього світу.
 
Володимир Отченашко,

начальник науково-дослідної частини 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook