Захист дипломних проектів та складання комплексного державного екзамену

25 червня 2015 року

 

Відповідно до діючих навчальних планів підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» заключним етапом навчання є Державна атестація студентів, яка передбачає захист дипломних проектів для студентів спеціальностей «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва», «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в агропромисловому комплексі», «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва», «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж», «Організація перевезень і управління на автомобільному транспорті» студентами денної та заочної форм навчання та складання комплексного державного екзамену студентами денної форми навчання зі спеціальності «Бухгалтерський облік».
Наказом директора коледжу від 04.02.2015 р. були затверджені склади Державних кваліфікаційних комісій, згідно якого комісії працювали в період з 15.06.2015 по 20.06.2015 р.
До захисту дипломних проектів було допущено 158 студентів денної та заочної форм навчання, з них:
  • за спеціальністю «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва» (групи МН111, МС131ск, ЗМ131ск) – 66 осіб;
  • за спеціальністю «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в агропромисловому комплексі» (група ЕН111) – 28 осіб;
  • за спеціальністю «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» (група АН111) – 24 особи;
  • за спеціальністю «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» (група КН111) – 23 особи;
  • за спеціальністю «Організація перевезень і управління на автомобільному транспорті» – 17 осіб.
До складання комплексного державного екзамену було допущено 13 студентів денної форми навчання зі спеціальності «Бухгалтерський облік».
Засідання ДКК проходили у конструктивній і доброзичливій атмосфері за сприяння та допомоги адміністрації коледжу. Всі рішення комісій приймалися із додержанням принципів колегіальності. Заяв і скарг щодо порушення процедури захисту проектів та прийняття державного екзамену не було. Всі студенти успішно захистили дипломні проекти чи склали комплексний державний екзамен.
За результатами захисту дипломних проектів та складання комплексного державного екзамену всім студентам було присвоєно відповідні кваліфікації.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook