Осінній цикл відкритих лекцій в ННІ неперервної освіти і туризму завершено

20 листопада 2024 року
12 листопада 2024 року відбулося відкрите заняття доцента кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Сергія Неіленка з дисципліни «Технологія напоїв» для студентів 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на тему «Технологія напоїв смузі та моктейлів».
На занятті були присутні заступник директора з навчальної та виховної роботи Микицей Т.Д. та представники кафедри готельно-ресторанної справи та туризму: завідувач кафедри, професор Мельниченко С.В., професор Сердюк М.Є., доценти Мосіюк С.І., Самсонова В.В., Ковальчук І.В., завідувачка лабораторії Олюніна С.В.
Структура відкритого заняття відповідала його меті — набуття необхідних компетентностей щодо різноманітних технік приготування та подачі популярних фруктово-ягідних смузі Піна Колади та Вишневого глітвейну. Студенти з захватом слухали про властивості ключових інгредієнтів напоїв та спостерігали за технікою приготування. І нарешті, під керівництвом викладача, самостійно створювали яскраві смузі.
Лектором було подано практичний навчальний матеріал, який дозволяв студентам розвивати свій творчий підхід та набувати практичний досвід до роботи з інгредієнтами та отримувати насолоду від обраного фаху.
Якщо говорити про позитивний аспект відкритого заняття, то, одним із багатьох, варто виокремити щирість у спілкуванні, де досвід викладача і невпевненість студента переростають у масу позитивних емоцій та результативність в роботі.
За результатами анкетування відкрите заняття доцента Неіленка С.М. було проведено на високому науково-методичному рівні, що визначає професіоналізм лектора та його вміння вчити і навчати.
Відео проведеного заняття можна переглянути за покликанням https://www.youtube.com/shorts/78vuBmVHnNE
 
Стефанія МОСІЮК,
відповідальна від ННІ неперервної освіти і туризму
за здійснення контролю за якістю

надання освітніх послуг 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook