Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів пройшли виробничу практику в Чехії

28 червня 2015 року

     Кращі студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів Толочко Іван, Матвеєв Михайло, Шилюк Віталій, Бублик Артем, Якубець Тарас та Чиж Валентин у червні проходили виробничу практику на сільськогосподарському підприємстві "Zd Potehi" в рамках договору про співпрацю між університетом та фірмою "Bruntaller". До речі це співробітництво триває вже понад 10 років.

     Під час практики студенти вивчили всі технологічні процеси у свинарстві та молочному скотарстві. У першій половині дня вони проходили виробничу практику, а в другій - працювали на робітничих посадах у свинокомплексі та молочно-товарній фермі.

      За результатами практики студенти напрацювали звіт, який і презентували робочій комісії під головуванням декана факультету Вадима Кондратюка в складі професора кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д.Пшеничного Михайла Сичова, генерального директора фірми Петра Жировніцкого, керуючих господарства за напрямами Едуардом Вагнером та Милуше Дворжанової. На завершення Петр Жировніцкий вручив практикантам сертифікати, а керівництву університету подякував за якісну підготовку молоді.

Михайло Сичов,
професор кафедри годівлі тварин
і технології кормів ім. П.Д.Пшеничного

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook