Спільне засідання зборів трудового колективу та вченої ради факультету інформаційних технологій

21 жовтня 2024 року
17 жовтня 2024 року факультет інформаційних технологій провів два важливі заходи: збори трудового колективу та засідання Вченої ради. Обидва заходи були присвячені актуальним питанням освітнього процесу, наукової діяльності та соціального забезпечення працівників.

На зборах трудового колективу звітом про роботу профспілкової організації за минулий період поділилася голова профспілки Таїсія Саяпіна. Були обговорені питання соціального захисту працівників, організації відпочинку та оздоровлення, а також вирішення поточних питань.

Одним з ключових питань зборів стало обрання делегатів на 28 звітно-виборчу конференцію. Також відбулося переобрання голови профспілкової організації факультету та оновлення складу осіб профбюро від кафедр.
Засідання Вченої ради було присвячене підведенню підсумків роботи факультету за жовтень 2024 року та визначенню перспектив розвитку. Декан факультету Ігор Болбот та завідувач кафедри комп’ютерних наук Белла Голуб представили детальний звіт про діяльність факультету за минулий місяць. Було обговорено виконання планових завдань, досягнення та виклики.

Одним із ключових питань порядку денного була співпраця факультету з ІТ-компаніями та іншими роботодавцями. Завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Дмитро Касаткін презентував результати цієї співпраці, зокрема, програми стажування, спільні проєкти та вакансії для випускників.

Важливу увагу було приділено підготовці до XIV Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів, молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта». Заступник декана Володимир Кравченко ознайомив присутніх з організаційними питаннями та закликав до активної участі.

Організація очного навчання студентів 3-4 курсів також була в центрі уваги. Заступник декана Наталія Клименко розповіла про порядок відвідування, ведення журналів обліку та оцінок.

Професор Сергій Мамченко виступив з науковою доповіддю на актуальну тему «Захист інформаційних ресурсів в навчальному закладі в умовах воєнного стану». Доповідач поділився своїми дослідженнями та практичними рекомендаціями щодо забезпечення кібербезпеки.

Під час засідання було розглянуто та затверджено теми наукових досліджень аспірантів 2024 року вступу.
У різному обговорено ряд інших актуальних питань, а саме: рекомендовано до друку навчальні видання, а також затвердженно результати підвищення кваліфікації навчально-педагогічних працівників.

Валентина Корольчук,
секретар вченої ради

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook