Такі зустрічі дають силу на все життя

16 жовтня 2024 року
Нещодавно в 11 корпусі МТФ відбулася бесіда-концерт «Людина і нація. Благодать Духу Героїв» за участі відомого барда, публіциста та волонтера, заслуженого діяча мистецтв України Володимира Васильовича Гонського. Не вистачить і години, щоб поділитися всіма враженнями й емоціями, які ми отримали завдяки цій людині.

Ми співали, говорили, слухали також виступ юнака-першокурсника Владислава Якимця, який теж прекрасно вміє грати на гітарі, і дізналися багато нового. Однією з важливих тем, що були підняті, стала війна за волю України. Нам розповіли про людей, героїв минулого й сьогодення, які загинули, до останнього захищаючи свою землю та свободу.

Також наголосили на важливості освіти і можливості її здобуття. Якщо ми хочемо щось змінити, то передусім потрібно почати з себе. Після закінчення 1,5-годинної зустрічі, попри втому, деякі студенти залишилися, щоб додатково поспілкуватися з Володимиром Васильовичем.

На завершення хочу подякувати за книгу «Людина і нація. Час Воїнів», яку мені подарував Володимир Гонський. Після прочитання вона піде далі й буде «працювати», а не припадати пилом на полиці.
Дякую деканові МТФ Вячеславу Вячеславовичу Братішкові та заступниці Декана Оксані Миколаївні Ачкевич за організацію цієї незабутньої зустрічі! Хотілося б таких захотів ще більше!

Дiана Бойко,
студентка 1 курсу МТФ, група ТТ-2406

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook