Ректорат: проміжна атестація студентів та входження в опалювальний період

14 жовтня 2024 року
14 жовтня 2024 року під головуванням ректора Вадима Ткачука відбулося засідання ректорату. Поточний тиждень буде присвячений завершенню проміжної атестації студентів, проведенню засідання Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування, відзначенню 95-річчя механіко-технологічного факультету, прогнозуванню фінансування на наступний рік тощо.

Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про стан захворюваності учасників освітнього процесу на ГРВІ. Останнім часом поширення набула ротовірусна інфекція, а це означає необхідність посилення санітарно-епідеміологічних обмежень, особливо в місцях скупчення людей. Серед іншого – музей історії університету розпочинає розширення експозиції про сучасну історію, зокрема період широкомасштабної агресії росії проти України. Готуючись до відзначення Дня студента, заплановано визначити найінтелектуальнішу групу серед студентів першого курсу.

Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на впровадженні електронного документообігу. Наразі триває формування переліку та шаблонів документів, які будуть завантажені до системи та використовуватися в роботі. В межах підготовки до вченої ради стартує перевірка факультету конструювання та дизайну. Засідання ж вченої ради відбудеться 22 жовтня.

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Оксана Тонха проінформувала про результати проведення Форуму SEB-2024. У фокусі – контроль надходжень до спеціального фонду, підготовка проектів для участі в конкурсі на державне фінансування. В навчально-дослідних господарствах завершуються осінні польові роботи. Триває акредитація освітньо-наукових програм.

Голова профспілкової організації працівників Ростислав Тарасенко повідомив про надану допомогу підрозділам оборони, службу в яких проходять співробітники університету.

Голова Сенату Студентської організації Вероніка Веремєєва проінформувала про допомогу підрозділам Збройних Сил України, проведені Агродебати.

Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про оновлення посадових інструкцій, щорічне повідомлення про зміну істотних умов праці.

Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів та заочного навчання Наталія Овдій зупинилася на моніторингу освітнього процесу, діяльності міжкафедральних лабораторій, спортивних змаганнях між студентами коледжів.

Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про подання звітності, стан надходжень та видатків. Вкотре наголосила на роботі з деканатами та дирекціями щодо ліквідації заборгованості оплати за навчання та проживання в гуртожитках.

Проректор з науково-педагогічної роботи та економічної діяльності Тетяна Костюк зупинилася на проведенні інвентаризації, обліку матеріальних цінностей та постановку на облік обладнання, яке передане роботодавцями. Продовжуються закупівлі матеріалів та обладнання для освітнього та наукового процесів.

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності Олександр Лабенко повідомив про підготовку відрядження викладачів до міжнародного університету в м. Ліньї. Триває відбір студентів для участі програм академічних обмінів.

Проректор з науково-педагогічної роботи та адміністративно-господарської діяльності Володимир Євтушенко доповів про ремонтні роботи в гуртожитках № 4, 8, 10. В навчальному корпусі №10 розпочаті роботи з розширення та облаштування укриття. Стартували роботи зі встановлення підйомників в межах створення інклюзивного середовища в університеті. Університет готовий до початку опалювального сезону – його почнемо відповідно до температурного режиму, коли середньодобова температура протягом трьох днів буде менше 8 градусів за Цельсієм.

Проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Олена Глазунова закцентувала на впровадженні системи автоматизованого управління університетом, зокрема електронного документообігу. На 07 листопада сплановано провести День відкритих дверей.

Президент університету Станіслав Ніколаєнко зупинився на ситуації навколо земель закладів аграрної освіти, планах по відстоюванню прав студентів та їхніх колективів. Триває підготовка круглого столу з перспектив розвитку вищої освіти в Україні.

Підбиваючи підсумки, ректор Вадим Ткачук дав ряд доручень. Олені Глазуновій – контролювати якість освітнього процесу, активізувати профорієнтаційну роботи, розширите мережу шкіл столиці та області, з якими співпрацює університет. Олександру Лабенку – організувати візит делегації до Поморського університету в Слупську, спланувати відрядження викладачів університету до міжнародної філії в м. Ліньї. Оксані Тонсі – підбити підсумки Форуму SEB-2024, активізувати публікації у виданнях, що входять до міжнародних наукометричних баз, контролювати подання наукових проектів за новим стандартом.

 

Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook