З радістю ділимося враженнями про відвідування членами наукового гуртка "Ресторатор" Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FORECH!

19 вересня 2024 року

    Цей масштабний захід зібрав провідних фахівців та інноваторів індустрії гостинності з усієї країни та навіть з-за кордону. В рамках форуму 19 вересня 2024 року молоді науковці мали можливість ознайомитися з сучасними рішеннями в сфері ресторанного бізнесу, обслуговування гостей та клінінгу, а також відвідати тематичні виставки та презентації новітнього обладнання та технологій.

     Особливо цінним для здобувачів було спілкування з професіоналами галузі, які ділилися своїм досвідом, порадами та тенденціями, що формуватимуть майбутнє ресторанної індустрії. Відвідування майстер-класів допомогло поглибити знання та отримати корисні практичні навички, які неодмінно стануть у пригоді в майбутній науковій діяльності.
     Цей форум став не лише джерелом натхнення, але й платформою для обміну ідеями та розширення професійних контактів. Повертаємося з величезним багажем знань і новими ідеями, які обов'язково впровадимо у роботу нашого гуртка!


      Відвідування заходів професійного спрямування надає студентам унікальну можливість бути у вирі подій, відчути стрімкість розвитку галузі, набути нових професійних компетентностей, знайти перспективи кар’єрного зростання. Дякуємо організаторам FORECH за можливість бути частиною цього надзвичайного заходу!


Сергій Неіленко,
керівник наукового гуртка «Ресторатор»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook