Учасники гуртка знайомляться з новими трендами на Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FORECH.

19 вересня 2024 року

     19 вересня члени гуртка «HoReCa» відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FORECH.

   

     Виставка FoReCH, яка протягом багатьох років слугує ключовим комунікаційним майданчиком, пропонує інноваційні рішення для готельно-ресторанного бізнесу та суміжних галузей. Вона визначає нові тенденції у розвитку HoReCa завдяки презентаціям сучасного обладнання, технологій, послуг і рішень, а також сприяє обміну передовим досвідом в управлінні та відкритті бізнесу.
Основні чинники успіху виставки FoReCH включають участь провідних гравців ринку, професійну аудиторію відвідувачів, виняткові пропозиції для готелів і ресторанів, конструктивну взаємодію та насичену ділову програму. Це створює оптимальні умови для результативних переговорів, встановлення нових ділових контактів і підписання вигідних контрактів. На FoReCH демонструються не лише продукти, а й їхні можливості, а також реалізуються безліч проєктів за участю відомих українських та міжнародних спікерів і шеф-кухарів, які задають високі стандарти для втілення креативних ідей.

Структура виставки FoReCH охоплює ключові тематичні напрямки, що дозволяє глибоко і всебічно дослідити всі аспекти розвитку індустрії HoReCa як в Україні, так і на міжнародній арені.
     Студенти ознайомилися з наступними процесами:
      - знайомство з продукцією для готелів VIN SAN (Україна);
    - знайомство з крафтовим пивом, сидром, енергетичними напоями, комбучею, квасом і лимонадом від ТОВ «Волинський бровар» (Україна);
   - ознайомлення з функціональними та ергономічними одноразовими екологічними посудом Greenpac (Україна) та сучасним екопакуванням Paperbag (Україна);
    - випікання хлібобулочних виробів у конвекційній печі Retigo Vision (Чехія);
    - одночасне приготування кількох страв у пароконвектоматі E Rational iCombi Pro (Україна);
    - дегустація натуральних рідких і розсипних фруктових чаїв, сиропів Bon Classic (Україна) та шоколаду ТМ Irca (Італія);
    - огляд асортименту фруктових та овочевих чіпсів від ЕКО ЧІПСИ (Україна);
   Також учасники виставки дізналися про продукцію компанії РФА ЕКОТРЕЙД, зокрема про екологічний одноразовий посуд, виготовлений з кукурудзяного крохмалю. Вся продукція бренду відповідає міжнародним стандартам і включає біорозкладні столові прибори та набори екопосуду.

керівник гуртка
к.е.н, доцент Лариса Гопкало
голова гуртка
студентка 1 курсу магістратури
Анна Шетиля

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook