Відкриваючи світ природи: екскурсія учнів до ННІ лісового і садово-паркового господарства

25 вересня 2024 року

 Учні середньої загальноосвітньої школи №235 ім. В'ячеслава Чорновола відвідали ННІ лісового і садово-паркового господарства. Делегацію очолила заступниця директора Анастасія Штефан. З вітальним словом від директора інституту Романа ВАСИЛИШИНА до учнів, звернувся заступник директора ННІ ЛіСПГ Сергій КОВАЛЕВСЬКИЙ, який поділився інформацією про можливості навчання, спеціальності та освітні програми, які пропонує інститут. Учні дізналися про практичні заняття, наукові дослідження та перспективи кар'єрного зростання у сфері лісового та садово-паркового господарства.
Під час екскурсії учні відвідали Музей лісових звірів і птахів, де ознайомилися з різноманітними експонатами, які ілюструють життя диких тварин у лісі.
Потім вони відвідали Лісівничо-просвітницький центр, де дізналися про ліс та важливість його збереження.

 

Завершилася екскурсія в ботанічному саду, де учні мали можливість побачити рідкісні рослини та дізнатися про їх значення для екосистеми. Враження від екскурсії були надзвичайно позитивними, і багато учнів висловили бажання більше дізнатися про природу і екологію.

 

 

 

Загалом, екскурсія надихнула учнів на подальше навчання у сфері лісового, садово-паркового господарства і багато з них уже планують подавати документи до університету наступного року.

Заступник директора ННІ ЛіСПГ
Сергій КОВАЛЕВСЬКИЙ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook