Увага! 28 вересня - День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв

17 вересня 2024 року
НУБІП України, навчальний корпус 12,

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

ЗАПРОШУЄ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ГІМНАЗІЙ, ЛІЦЕЇВ УКРАЇНИ,
БАТЬКІВ ТА УСІХ БАЖАЮЧИХ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЗМІШАНОМУ ФОРМАТІ
(ОЧНО ТА ДИСТАНЦІЙНО)
 
28 вересня 2024 року з 10 до 12 години
навчальний корпус №12,
вул. Виставкова 16, м. Київ

 Програма Дня відкритих дверей

1. Прогулянка факультетом «Обери своє майбутнє разом з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК».
       Екскурсія по навчальних лабораторіях факультету, історичні віхи створення факультету, його основних підрозділів. Ознайомлення з цікавими, сучасними приладами, обладнанням, устаткуванням. Проведення квесту «Магія сили: експерименти з технологічним обладнанням харчової промисловості».
Відповідальні особи – експерт міжнародного класу, «Жінка третього тисячоліття», декан факультету Лариса Баль-Прилипко.
Необхідні ресурси – аудиторії, лабораторії, лабораторне обладнання - все наявне на факультеті.

2. Майстер-класи: «Інновації на тарілці».
Абітурієнти занурюються у світ приготування цікавинок харчових продуктів. Участь у приготуванні різноманітних страв, виконання різних технологічних операцій. Проведення смачної дегустації.
Відповідальні особи – завідувач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Голембовська Н.В.; доценти Штонда О.А., Іванюта А.О.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
 
3. Вікторина «Сам собі повар».
Абітурієнти проводять приготування інноваційних страв з використанням надсучасного кулінарного обладнання «Робот «Termomix»; історія створення сучасних страв.
Відповідальні особи –доценти Ісраелян В.М., Крижова Ю.П.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
 
4. Квест «Подорож у світ смаків».
Абітурієнти із закритими очима куштують різні смаки (проведення «Сліпої дигустації») та намагаються визначити страву, приготовлену своїми руками.
Відповідальні особи –доценти Тищенко Л.М., Очколяс О.М.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
 
5. Квест «Зілля України».
Насипані різні спеції, надруковані назви, а школярі визначають та розкладають назви до відповідної спеції.
Відповідальні особи – доцент Устименко І.М.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
 
6. Воркшоп «Моє тіло – моє діло».
Тренінг-семінар: «Історія тіла та краси від епохи Відродження і до сьогодні». Абітурієнти проподять вимірювання зросту, ваги та розрахунку індесу маси тіла.
Відповідальні особи – професор Ткач Г.Ф., доцент Альтанова А.Б.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.

 7. Заключний квест «Чайна церемонія». Абітурієнти пізнають «Світ чаю» - Що ж таке - чай? Це Напій? Чи Ліки? Спосіб отримання? Чи популярний чай в наш час? Якщо - так, то, за які якості цінують цей напій? Приготування чаю та проведення смачної дегустації. Обмін враженнями.
Відповідальні особи – завідувач лабораторії Момот І.В., аспіранти Кислиця Я.О., Дорожко В.В.

 ПОСИЛАННЯ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ УЧАСТІ

https://us04web.zoom.us/j/9201665950?pwd=KEKNmBjQOLX2zWi7twSGHOjzDNXrNm.1 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook