Студенти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму вивчають сучасні тренди бізнесу

23 вересня 2024 року
Нещодавно здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FORECH.
Відвідуючи виставку, здобувачі вищої освіти разом з викладачами Мариною Сердюк, Ларисою Гопкало, Сергієм Нієленко та завідувачкою лабораторії Світланою Олюніною, мали змогу познайомитись з сучасними трендами в готельно-ресторанному бізнесі, поспілкуватись з фахівцями та стати активними глядачами презентацій технічних та сервісних новинок.
Виставка FoReCH, яка вже багато років є головним комунікаційним майданчиком, пропонує ефективні рішення для готельно-ресторанного бізнесу і суміжних видів діяльності. Вона формує нові тенденції в розвитку HoReCa завдяки презентаціям сучасного обладнання, технологій, послуг і рішень, а також через обмін передовим досвідом у відкритті та управлінні бізнесом.
Ключові фактори успіху FoReCH включають участь лідерів ринку, професійну аудиторію відвідувачів, найкращі пропозиції для готелів і ресторанів, конструктивне спілкування та насичену ділову програму. Це створює сприятливі умови для продуктивних переговорів, налагодження нових контактів та укладання взаємовигідних контрактів. На виставці FoReCH демонструються не лише продукти, але й їхні можливості, а також реалізуються численні проєкти за участі провідних українських і світових спікерів та шеф-кухарів, які задають високий стандарт для креативних ідей.
Структура FoReCH охоплює ключові тематичні напрямки, що дозволяє комплексно та всебічно розглянути всі аспекти розвитку індустрії HoReCa як в Україні, так і на міжнародному рівні.
Студенти ознайомилися з такими процесами:
  • випікання хлібобулочних виробів у конвекційній печі Retigo Vision (Чехія);
  • одночасне приготування кількох страв у пароконвектоматі E Rational iCombi Pro (Україна);
  • дегустація натуральних рідких та розсипних фруктових чаїв і сиропів Bon Classic (Україна) та шоколаду ТМ Irca (Італія);
  • ознайомлення з функціональним та ергономічним одноразовим екопосудом Greenpac (Україна) та сучасним екологічним пакуванням Paperbag (Україна);
  • огляд асортименту та виробництва фруктових та овочевих чіпсів ЕКО ЧІПСИ (Україна);
  • знайомство з крафтовим пивом, сидром, енергетичними напоями, комбучею, квасом і лимонадом від ТОВ «Волинський бровар» (Україна).
Учасники виставки ознайомилися з продукцією РФА ЕКОТРЕЙД, зокрема з екологічним одноразовим посудом, виготовленим на основі кукурудзяного крохмалю. Вся продукція бренду створюється відповідно до міжнародних стандартів і включає біорозкладні столові прибори та набори екопосуду.
Захід став відмінною можливістю для майбутніх фахівців ознайомитися з новітньою технікою та обладнанням для сфери HoReCa. Презентації представили сучасні тенденції в індустрії, що сприятиме підготовці студентів до професійних викликів. Цей досвід надихає та мотивує на нові звершення.
 
 
Лариса ГОПКАЛО,
доцентка кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook