Залучення висококомпетентних фахівців для гостьових лекцій на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві факультету тваринництва та водних біоресурсів

20 вересня 2024 року
Прагнення до ознайомлення з інноваціями в галузі тваринництва, зокрема промислового свинарства завжди притаманна студентам факультету тваринництва та водних біоресурсів. 
Традиційно на провідній кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України в рамках вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства» проводяться гостьові лекції для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів (ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр») із залученням провідних фахівців галузі свинарства.
03 вересня 2024 спікером був досвідчений практик, провідний спеціаліст в галузі промислового свинарства В’ячеслав Михайлов (представник компанії І-ТЕК в Україні (Франція)) з лекцією на тему «Створення проєкту свинокомплексу, від концепції до реалізації».
Студенти отримали можливість спостерігати за процесом створення свинокомплексу, розробкою систем годівлі, вентиляції, тощо. Цікавим було і перегляд відеоматеріалів із вказаної тематики з фаховими коментарями, шановного пана В’ячеслава. Були цікаві питання і ґрунтовні відповіді, атмосфера була досить практично орієнтованою.
Разом з тим, 17 вересня 2024 року в ошатній аудиторії факультету тваринництва та водних біоресурсів з цікавою, сучасною лекцією виступив комерційний директор ТОВ «HogSlat Україна», експерт в галузі свинарства Іван Салата. У своїй лекції на тему «Впровадження інноваційних технологій на промислових свинокомплексах» ознайомив здобувачів вищої освіти з напрямками діяльності компанії, з впровадженням інновацій та нових технологій у свинарстві як українському, так і світовому рівнях.
По завершенню лекції поважним гостем була влаштована вікторина по матеріалу презентації. Студенти якісно засвоїли матеріал і отримали символічні подарунки за вірні відповіді, що дуже мотивує здобувачів вищої освіти.
Уклінно дякуємо компаніям «І-ТЕК», «HogSlat», зокрема лекторам В’ячеславу Валерійовичу, Івану Миколайовичу та директорці «Hog Slat» Лані Вівант за активну участь в освітньому процесі, покращенні матеріально-технічної бази кафедри і долучення студентів до світових практик. Бажаємо Вам вдалих проєктів і добробуту!
 
Працюємо над постійним удосконаленням практичної компоненти здобувачів вищої освіти. Отже, плідна співпраця науки-освіти-виробництва створює можливість всебічного розвитку студентам, що наочно демонструє навчання в умовах лідера аграрної науки та освіти НУБіП України. Долучаємося до лідерів!!!
 
 
Вадим ЛИХАЧ,
завідувач кафедритехнологій у птахівництві,

свинарстві та вівчарстві 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook