Розширене засідання ректорату

24 вересня 2024, 9:00
Корпус № 3, ауд. 309

Розширене засідання ректорату відбудеться 24 вересня 2024 р. о 900 в ауд. 309 н. к. 3. 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про стан підготовки до проведення Форуму «SEB-2024». Доповідає проректорка з наукової роботи та інноваційної діяльності ТОНХА Оксана Леонідівна.
  2. Про результати І етапу конкурсного відбору наукових проектів молодих вчених на 2025 рік. Доповідає начальник науково-дослідної частини ОТЧЕНАШКО Володимир Віталійович.
  3. Про фінансово-економічний стан, практичне навчання студентів та хід осінньо-польових робіт в НДГ. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ, Боярської ЛДС та навчально-виробничої практик ГРУНТКОВСЬКИЙ Микола Сергійович.
  4. Про стан підготовки університету до опалювального сезону і роботи в умовах енергокризи. Доповідають в.о. проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності ЄВТУШЕНКО Володимир Дмитрович та директор ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження КАПЛУН Віктор Володимирович.
  5. Звіт про роботу консультаційно-підготовчих курсів у 2023-2024 навчальному році та про хід набору слухачів на 2024-2025 навчальний рік. Доповідає начальник навчального відділу РУДИК Ярослав Михайлович.
  6. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу КОСТЮК Тетяна Олексіївна.
  7. Різне.
     
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook