Спортивне свято «День першокурсника» в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

20 вересня 2024 року
За давньою традицією, напередодні Міжнародного дня студентського спорту, в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України відбулося спортивне свято «День першокурсника», яке дало можливість студентам першого курсу продемонструвати свої фізичні та творчі здібності, силу та витривалість.

З самого ранку коледж наповнився святковою атмосферою: студенти готувалися до змагань, повторювали девізи своїх команд та налаштовувалися на перемогу. Свято розпочалося з урочистого шикування всіх учасників на спортивному майданчику. Під звуки фанфар ведучі привітали першокурсників та розповіли історію створення Міжнародного дня студентського спорту та висловили вдячність нашим захисникам і захисницям за можливість святкувати в мирі та безпеці. Пам'ять загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання.

 

Урочисту частину свята продовжив директор коледжу Дмитро Костюк, який привітав учасників і побажав їм чесної гри, яскравих емоцій та незабутніх вражень. Дмитро Андрійович зазначив, що Ірпінський фаховий коледж славиться не лише високим рівнем освітніх послуг, а й міцними спортивними традиціями. Студенти коледжу неодноразово демонстрували блискучі результати у змаганнях з різних видів спорту. «День першокурсника» – це якраз чудова нагода проявити себе, познайомитися ближче з одногрупниками, викладачами та відчути дух єдності коледжу.

Свято продовжилось низкою захоплюючих спортивних змагань та конкурсів. Спочатку кожна група першокурсників представила свою командну назву, девіз та речівку. Після цього студенти взяли участь у Всеукраїнському флешмобі «Рух – наше здоров’я», де всі разом виконали енергійну спортивно-танцювальну руханку, підкреслюючи важливість активного способу життя.

А далі, викладачі фізичного виховання Ірина Снісар, Світлана Іванова, Юрій Харченко та викладач Захисту України Василь Кудрін провели з командами груп спортивно-ігрову естафету, підтягування на перекладині, відтискання в упорі лежачи, стрибки у довжину. Та, найцікавішими для першокурсників були конкурс капітанів, «Кегельбан» класних керівників і перетягування линви, де кожен прагнув показати свою силу і командний дух.

 

 

 

У перервах між змаганнями всіх присутніх вітали учасники вокального колективу коледжу.

Завершилося свято урочистим нагородженням переможців. Директор коледжу Дмитро Костюк вручив нагороди найкращим спортсменам та найактивнішим учасникам заходу.

  

 

Цей день став яскравим стартом у новому навчальному році, зарядивши студентів енергією та мотивацією для нових звершень як у навчанні, так і в спорті!

 

Ірина Снісар,
керівниця фізичного виховання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook